Det er altid smart med et køle-fryseskab. Man får både køleskabet og fryseren i én. Det er selvfølgelig ikke det samme som et stort køleskab og en fryser, men det er en rigtig god løsning, hvis man lige er flyttet hjemmefra eller bor i en lille lejlighed. Men selvom det tydeligvis er en smart løsning, kan det være svært at finde det rigtige køle-fryseskab. Et rigtig godt bud kunne være et køle-fryseskab fra Bosch. Det har en høj køle- og frysekapacitet, og bruger desuden ventileret køl, så den samme temperatur holdes hele køledelen igennem. Generelt har det mange smarte funktioner fx har den også en inkluderet antifrost-funktion så du ikke selv skal afrime.

 

Det skal du være på udkig efter

Der er, som med alle andre ting, nogle helt basale ting, som man skal holde øje med. Nogle af disse ting er som før nævnt, køle- og frysekapaciteten. Det kan være svært på forhånd at vide hvor meget køle- og fryseplads man har brug for, så man kan prøve med et lille forsøg. For at få en lille idé om hvor meget plads man har brug for, kan man lave en liste, med de ting man bruger på en daglig basis. Så kan du danne dig et overblik over, hvor meget plads du har brug for. Hvis du lige er flyttet hjemme fra, har du sikkert ikke det største budget til køle-fryseskabe, men sørg alligevel for ikke at gå alt for meget på kompromis med størrelsen. Hold også øje med energiklassen. Et fryse-køleskab kører selvfølgelig på strøm, og man skal derfor passe på med at købe ældre varianter, da de bruger større strøm-mængder.

 

Et anderledes køleskab

En anden ting man kan overveje at anskaffe sig, er et vinkøleskab. Et vinkøleskab bruges til at opbevare vin ved dens rigtige temperatur. Dette er nok ikke det mest oplagte køb, hvis du lige er flyttet hjemmefra, men at opbevare sin vin, ved den rigtige temperatur, gør en større forskel end man skulle tro. Der er stor forskel på vinskabe bl.a. ift. størrelse, men også i forhold til design osv. Vinkøleskabet er ikke nødvendigvis kun for vineksperter, de er nemme at håndtere og kan lige såvel bruges af nybegyndere. Altså behøver du ikke at være en ekspert for at eje et vinkøleskab. Du kan tage et kig på nogle test af vinkøleskabe, og se om ikke du bliver inspireret.

 

Kategorier: Køkken